Even voorstellen...

AAFJE HARTLIEF
Haar kunstzinnige opleiding handenarbeid en tekenen volgde ze grotendeels in Groningen en Het Gooi, later aangevuld met een opleiding bij privé instituut Art Workshop te Bussum en meerdere workshops in binnen- en buitenland.
Vanaf haar vroege jeugd waren verf en papier de middelen tot het verwerken van emoties. Geen wonder dat het expressionisme (De Ploeg, Der Blaue Reiter en Die Brücke) een grote inspiratiebron voor haar blijft. Een andere inspiratiebron - en belangrijkste schilderonderwerp - is het landschap.
Elementen hieruit dagen haar uit tot kleur- en vormveranderingen in nieuw werk in een eigenzinnige en vaak uitbundig kleurrijke stijl. Emoties spelen eveneens een rol in de weergave van bloemen, dieren, -vooral paarden- en stadsgezichten.
Aafje schildert meestal in acryl.

CONTACT
email: aafjehartlief@kpnmail.nl
tel: 050 553 54 21


ACTUELE EXPOSITIES

NATUURLIJK met NATUUR
Galerie Barth Art
Padkamp 21 Roden
3 maart t/m 2 mei 2018

Onder de titel NATUURLIJK met NATUUR presenteren AAFJE HARTLIEF expressieve en kleurrijke schilderijen met als thema landschappen, bloemen en paarden en GABBE FABER naast experimenteel schilderwerk met kleien, zanden en veen ook andere thema's als hunebedden in olieverf.
Openingstijden: wo t/m vrij 13.00 -17.00 u, za 10.00 -17.00 u

Flyer expositie NATUURLIJK met NATUUR (pdf)

Voluit winter

Gabbe Faber - 'Voluit winter'

 Sneeuw over ijs

Aafje Hartlief - 'Sneeuw over ijs'


Exposities in het verleden:
Groeps- en solo exposities in Het Gooi en Noord Nederland. Ook met Kwartziet.

LINKS
www.kunsthof.nl
www.greetdijkstra.nl
www.atelierjokevdvegt.nl

© Kwartziet 2008 - 2018 | Webdesign: meerinvormgeving.nl